Foto: Mostphotos.com

Foto: Mostphotos.com

Mordet vid idrottsplatsen: Två personer gripna

Ung man sköts till döds i Bårslöv

BÅRSLÖV Polisen har gripit två personer som misstänks för inblandning i mordet på en ung man vid Bårslövs idrottsplats den 31 oktober. De misstänkta är en man och en kvinna i 30-årsåldern.

”De greps igår eftermiddag i Göteborg efter att de varit anhållna i sin frånvaro. Gripandet gick lugnt till”, skriver polisen i ett pressmeddelande.

Mannen är misstänkt för mord på sannolika skäl, vilket är det högre misstankegraden. Kvinnan är misstänkt på sannolika skäl för medhjälp till mord alternativt skyddande av brottsling.

Båda kommer att förhöras tillsammans med sina försvarare under tisdagen eller onsdagen. Polisen vill ännu inte kommentera hur de ställer sig till anklagelserna.

Samtidigt meddelar polisen att en ung man som tidigare varit misstänkt i ärendet nu är helt avförd från utredningen.

Det var under kvällen den 31 oktober som en 20-årig man hittades skjuten i närheten av idrottsplatsen i Bårslöv utanför Helsingborg. Mannen dödförklarades senare på platsen.

Mordoffret var sedan tidigare känt av polisen.

– Det finns anledning att berätta detta då skottlossningen misstänkts har förekommit i en viss miljö, uppgav Åsa Emanuelsson vid polisens ledningscentral dagen efter mordet.

Publicerad 21 November 2017 06:30