ANNONS

Ge dig själv och din hud en nystart

Vinter. Mörkt, kallt och torrt. Varken för humör eller kropp är detta en årstid som tar fram det bästa hos oss. Det är bara att se på din hud – torrsprickor, blekhet, trötthet.

Denna tiden på året är tuff mot dig och din hud, säger Sara och Evelina, hudterapeuter på Bellakliniken i Helsingborg. Det finns saker du kan göra för att förebygga och förbättra, men det är en god idé att ge både dig själv och din hud avslappning och omsorg. Både fysiskt och psykologiskt kan en halvtimmes behandling göra underverk för ditt välbefinnande.

Och det behöver inte vara så komplicerat, en ansiktsbehandling tar runt en halvtimme och tack vare Bellaklinikens centrala läge i Helsingborg är det lätt att ta sig dit. Ta bussen eller tåget på lunchen, lägg dig i stolen och slappna av och var tillbaka på din arbetsplats med ny energi efteråt. Allt utan att du behöver rucka för mycket på ditt dagliga schema.

Vill du sedan lägga lite mer tid på dig själv och ditt eget välbefinnande har vi behandlingar som går mer på djupet under en timme, djupgående antiage-behandlingar till exempel Neostratas Region Peeling. En djupgående syra med tre procents retino. Vill du sedan lyxa till det extra har vi behandlingar på en och en halvtimme. Självklart kan du komma till oss om du vill göra mer skulpterande behandlingar också, med olika fillers exempelvis.

Lättillgänlig klinik mitt i centrala Helsingborg

Det är lätt för oss att hitta till Bellakliniken. Till Knutpunkten tar du dig lätt med både tåg, bil och buss. Åker du kollektivt kliver du i princip av på kliniken, som ligger i samma byggnad som stationen, med utsikt över sundet och färjetrafiken mellan Helsingborg och Helsingør.

Kliniken andas modern skönhet – den är ljus och fräsch men samtidigt välkomnande. Som kund är det lätt att känna sig avslappnad direkt när du kliver innanför dörren och möts av ett vänligt leende i receptionen. Behandlingsrummen är både professionella och trevliga och om du ska genomgå lite större ingrepp får du ett eget hemtrevligt rum där du kan vila dig efter din behandling.

Högutbildad och specialiserad personal

Bellakliniken grundades 2012 av Dr Johan Nordquist. Namnet hämtade han från italienskans ord för vacker; Bella. Kliniken har främst gjort sig känd för sina skönhetsoperationer med mycket gott renommé. Kliniken tar emot patienter från hela Skandinavien och deras personal är specialiserad och välutbildad, allt för att du som kund ska känna dig helt trygg i valet av klinik. Även arbetet med så kallade fillers, som botox, görs av legitimerade sjuksköterskor.

Idag krävs ingen större utbildning för att injiceras exempelvis botox, men vi på Bellakliniken ställer det som krav att du ska ha en sjuksköterskelegitimation utöver att vara utbildade i att utföra injiceringen.

Klinikens hudterapeuter är sedan 2004 dessutom Cidesco-certifierade, vilket gör dem auktoriserade att jobba över hela världen.

Stort utbud av skönhetstjänster

Bellakliniken är idag en bred klinik där du verkligen kan få hjälp med att förbättra dig själv och din kropp. Här har du möjlighet att både genomgå kortare behandling, som hudvårdande behandlingar och hårborttagning, till att göra lite större ingrepp som olika skönhetsoperationer. Kliniken tar ett helhetsgrepp om din behandling – detta som i ett led av doktor Johan Nordquists ambition att kunna erbjuda förstklassig och högkvalitativ kirurgi för alla de som vill förändra sitt yttre, oavsett orsak.

För mer information, gå in på Bellakliniken.com. Här finner du alla klinikens behandlingar genom att trycka på Priser. På övriga flikar kan du få mer djupare förståelse för vad olika ingrepp innebär.