Albin Ganovic arrangerar och producerar Helsingborgs vintercirkus som i år flyttar in på Sofiero.

Albin Ganovic arrangerar och producerar Helsingborgs vintercirkus som i år flyttar in på Sofiero. Foto: Ida Asplund Ådahl/Arkiv

Vintercirkus intar Sofiero: "Här kommer vi i rätt stämning"

Evenemanget landar på ny plats i år

HELSINGBORG.

Under två helger i januari kommer ett cirkustält att resas på Sofiero. Det är evenemanget Helsingborgs vintercirkus flyttar in i parken.

Cirkustält i parken och popcorndoft över området är att vänta när Helsingborgs vintercirkus intar Sofiero den 26 januari och den 3 februari nästa år. Operastjärnan Marianne Mörck och producenten Albin Ganovic är det som står för underhållningen och Eva Rydberg lotsar publiken genom handlingen med sin berättarröst.

– En cirkus är så mycket mer än bara en föreställning! Doften av popcorn, svajande flaggor och inte minst platsen är ett viktigt inslag. Därför är vi så glada för att få vara på Sofiero,som inte minst klingar anrikt men också är en plats för ro och eftertanke för många helsingborgare. Här kommer vi i rätt stämning för att öppna våra sinnen för riktig cirkus, säger Albin Ganovic i ett pressmeddelande.

Vintercirkusen bjuder på musik och underhållning i traditionell cirkusmiljö. Föreställningen handlar bland annat om Ofelia som rymmer iväg med en cirkus.

Publicerad 03 December 2018 00:00