KLUBBYTE. Fredrik Svanbäck byter rödblått mot randigt. Foto: Mikael Öhrn

KLUBBYTE. Fredrik Svanbäck byter rödblått mot randigt. Foto: Mikael Öhrn

BoIS värvar Svanbäck från HIF

FOTBOLL. Landskrona BoIS har gjort klart med sitt första nyförvärv till 2010. På fredagen skrev den finske kantlöparen Fredrik Svanbäck, som närmast kommer från Helsingborgs IF, på ett kontrakt på 2+1 år.

- Vi är oerhört glada att Fredrik valt att spela för oss. Vi har länge haft ögonen på honom och vi är övertygade om att Fredrik kommer att utgöra en perfekt pusselbit för oss. Fredriks rutin och spelskicklighet kombinerad med hans härlig attityd och engagemang kommer att betyda enormt mycket för oss, säger Landskrona BoIS sportchef Mats Aronsson i ett pressmeddelande.
Fredrik Svanbäck som hade bristande med speltid den gångna säsongen, ser fram emot att börja om på nytt.
- Det känns mycket bra att fortsätta min fotbollskarriär i Landskrona BoIS. Känner mig verkligen sugen att få komma igång och göra en nystart i Landskrona. Jag vet att kraven från supportrar är stora , men jag ska göra allt för att motsvara förväntningarna, säger Fredrik Svanbäck i samma pressmeddelande.

Visste du att...

...30-årige Fredrik Svanbäck har spelat i Helsingborg i fem säsonger, dit han kom från sin finske moderklubb FC Jaro 2004. Han har hunnit med en A-landskamp för Finland.

Publicerad 20 November 2009 14:32