Hårt tryck på biljetter till David Batra

Gör extraföreställning i Helsingborg

HELSINGBORG.

Trycket har varit hårt på biljetter till David Batras succéshow ”Elefanten i rummet”. Nyligen stod det klart att det blir en extraföreställning i Helsingborg utöver den redan inbokade showen i stan.

Av
Linnea Ömmelspång

David Batras nya show tar bland annat upp frågor som hur man gör för att hämta och lämna på dagis samtidigt som det är kris i politiken och Säpo-vakter är med när man reser till glassiga sommarsemestrar. Batra har tidigare legat lågt offentligt kring sitt och hans fru, politikern och förre moderatledaren Anna Kinberg Batras, gemensamma liv. Den här showen tar dock upp deras udda privatliv och alla de situationer som uppstår med att vara en komiker och en politiker i ett förhållande.

Det är sex år sen Batra gjorde sin senaste show. Ändå har biljetterna till showen sålt så bra att ytterligare en speltid utöver den show som redan var bokad, läggs till.

Showen spelas två gånger i Helsingborg på Helsingborgs arena den 21 april. Showen spelas klockan 16.00 och klockan 19.30.

Batra har tidigare vunnit flera priser för sitt arbete, bland annat ”Årets manliga komiker” på Svenska Standupgalan.

– ”Elefanten i rummet” kommer att bli den mest personliga föreställning jag gjort men också den roligaste, säger komikern själv i ett pressmeddelande.

Publicerad 03 February 2018 08:00

Lokaltidningen Helsingborgs nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag