Klart: Stor e-handelskonferens arrangeras i Helsingborg

I dag släpps biljetterna

HELSINGBORG. Den 11 april kommer svenska e-handlare samlas och diskutera aktuella branschfrågor i Helsingborg.

– Med tanke på vilket stort fokus som finns på e-handel i Helsingborg så är det en självklarhet att Emeet ska hållas här, menar Sanna Thurdin, eventchef på ehandel.se, i ett pressutskick.

– Helsingborg har verkligen blivit ett nav för e-handel, vilket är jättekul, fortsätter hon.

I dag, fredagen den 9 mars, släpps biljetterna till eventet som arrangeras på Marina Plaza i Helsingborg den 11 april. Eventet Emeet har sedan starten 2011 utvecklats till ett återkommande forum där svenska e-handlare kan samlas och diskutera aktuella branschfrågor.

De senaste åren har näthandel och digital shopping tagit en allt större plats i den svenska samhällsdebatten. Men ofta är det inte e-handelsföretagarna - som ju faktiskt driver utvecklingen - som hörs, menar Sanna Thurdin.

– Alla som säljer, eller vill börja sälja något på nätet, har mycket att vinna på att besöka Emeet. Leverantörer till e-handlarna får samtidigt en unik möjlighet att se och höra vilka frågor som engagerar företagen och vad som är de hetaste snackisarna i e-handelssverige just nu, utvecklar hon.

Emeet Helsingborg kommer gästas av såväl småföretagare som av företag som säljer för hundratals miljoner kronor - och flera framgångsrika e-handelsprofiler kommer att finnas på plats. Bland annat bjuds det på expertledda diskussioner och en paneldebatt. Priset till årets bästa e-handlare kommer att delas ut.

Fotnot: mer information om tillställningen och biljetter dit finns på hemsidan www.ehandel.se

Publicerad 09 March 2018 00:00