Huliganen som attackerade Jordan Larsson identifierad

Drygt 20 personer har identifierats efter skandalen på Olympia

Av
Gustav Persson

FOTBOLL. Ytterligare huliganer har identifierats efter skandalen på Olympia i höstas. En 21-årig Landskronabo misstänks vara en av dem som slet av Jordan Larssons tröja. Dessutom misstänks bland annat en 30-åring från Helsingborg som tidigare är dömd för dråpförsök, skriver Helsingborgs Dagblad.
Nu har fler personer identifierats efter skandalen på Olympia efter Helsingborgs IF:s kvalmatch mot Halmstad i höstas. Flera personer tog sig då in på planen efter matchen slut och attackerade bland annat Jordan Larsson.
Drygt 20 personer är nu identifierade.
– De flesta tillträdesförbud är utfärdade, det är något enstaka kvar som ska expedieras. Dessutom riskerar alla åtal för framförallt våldsamt upplopp men även brott som misshandel och ofredande, säger Helsingborgs polischef Sven Holgersson till Helsingborgs Dagblad.
Bland de senaste personerna som identifierats finns en 21-årig Landskronabo som misstänks vara en av dem som gav sig på Jordan Larsson och försökte dra av honom hans tröja. En av de andra som misstänks är en 30-åring från Helsingborg som tidigare avtjänat ett sexårigt fängelsestraff för dråpförsök efter att han försökt skjuta en guldsmed i samband med ett rån i Helsingborg 2010.

Publicerad 22 February 2017 09:01

Lokaltidningen Helsingborgs nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag