Glädjebeskedet:

Andreas Landgren på väg tillbaka

"Jag är extremt spelsugen"

FOTBOLL. Helsingborgs IF har stora skadeproblem. Men nu kommer i alla fall ett efterlängtat besked. Andreas Landgren är på väg tillbaka och kan vara aktuell för helgens cupmatch.
Helsingborgs IF har stora skadebekymmer. Flera spelare spelade med skavanker när HIF kämpade för att rädda sitt allsvenska kontrakt i höstas och har under vintern fått betala priset.
En av dem är Andreas Landgren som nu äntligen ser ut att vara på väg tillbaka efter en bristning i magmuskeln.
– Vi tog ett gemensamt beslut om att jag skulle spela kvalmatcherna. Efter det blev det värre och skadan har varit mer segdragen än vad vi trodde att den skulle bli, säger Landgren till Helsingborgs Dagblad.
Slitvargen har alltså inte spelat en match sedan kvalet mot Halmstad och har under vintern fått ägna sig åt rehabträning. Men nu närmar han sig spel och det är inte omöjligt att Landgren finns med i truppen till den andra matchen i Svenska cupen mot Degerfors till helgen.
– Jag är extremt spelsugen. Speciellt nu hade det känts extra bra att bidra när vi har en del folk borta. Det är bra att de unga får chansen, men för dem och lagets skull behövs det att vi även får in rutin.

Publicerad 22 February 2017 07:00

Lokaltidningen Helsingborgs nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag