OV förstärker – värvar från allsvensk konkurrent

"Vi är väldigt glada att ännu en OV-fostrad spelare flyttar tillbaka"

Av
Gustav Persson

HANDBOLL. OV Helsingborg rustar inför slutspurten. Det är nu klart att Andreas Liverstam återvänder till klubben.
– Jag tycker det ska bli mycket kul att återigen spela i OV och hoppas kunna bidra under slutspurten av serien, säger Liverstam.
Handbollen är på väg in i en kritisk period av säsongen. Mitt i den tuffa toppstriden passar OV Helsingborg på att förstärka. Igår stod det klart att Andreas Liverstam återvänder till klubben.
– Vi är väldigt glada att ännu en OV-fostrad spelare flyttar tillbaka till Helsingborg och väljer att fortsätta sin handbollskarriär i OV Helsingborg. Andreas kommer att bidra med erfarenhet, storlek, spetskunskaper och öka alternativen i olika spelformer. Andreas har erfarenhet från spel på högsta nivå i så väl Norge som Sverige, vilket kan visa sig extra viktigt i jämna matcher, säger sportchef Filip Karlsson i ett pressmeddelande.
Liverstam kommer närmast från allsvenska konkurrenten IFK Tumba. Niometersspelaren har också hunnit med spel i en rad andra svenska och samt en vända i Norge.
– Jag tycker det ska bli mycket kul att återigen spela i OV och hoppas kunna bidra under slutspurten av serien, säger Liverstam.

Publicerad 23 February 2017 16:00

Lokaltidningen Helsingborgs nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag