Klart:

Mittnian förlänger med OV Helsingborg

"Jag är väldigt glad över att få representera OV Helsingborg i ytterligare två år"

Av
Gustav Persson

HANDBOLL. OV Helsingborg fortsätter att byggen truppen inför Handbollsligan. Nu är det klart att Jonatan Wilthorn förlänger sitt kontrakt med två år.
OV Helsingborg är sedan några veckor tillbaka klara för spela i Handbollsligan nästa säsong. Förra veckan skrev kapten Oskar Hansson på ett nytt kontrakt. Nu gör Jonatan Wilthorn det samma. Mittnian kommer att stanna i Helsingborg minst två år till.
- Jag är väldigt glad över att få representera OV Helsingborg i ytterligare två år. Vi står inför en ny rolig utmaning då vi kommer att spela i den hösta ligan nästa säsong. Jag har en central roll i laget men samtidigt är utvecklingsmöjligheterna för att bli en bättre handbollsspelare stora. Jag ser ljust på framtiden och det ska bli mycket spännande att se hur vi kan mäta oss med de andra topplagen i Sverige, säger han i ett pressmeddelande.
Wilthorn har varit en viktig spelare i OV:s försvar de senaste säsongerna. Men klubben är inte bara nöjd med det handbollsmässiga.
- Som förebild för många med sin seriösa inställning och kunnande speglar Jonatan av sig till både medspelare och ungdomar i vår förening. Vi är väldigt glada att han valde att stanna i vår förening, säger sportchef Filip Karlsson.

Publicerad 05 April 2017 08:24

Lokaltidningen Helsingborgs nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag