Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Studieförbunden går samman och ordnar talkshow

Lokaltidningen.se

HELSINGBORG. Studieförbundens i Helsingborg samorganisation "Tillsammans" arrangerar en talk show på temat inspiration, med Hedvig Weibull och gäster, den 26 mars på Helsingborgs Arena.

- Det blir en annorlunda söndagseftermiddag där helsingborgarna bjuds på både snack och show. Det är första delen på en resa mot ett mer enat Helsingborg. Det är ett helt nytt koncept designat speciellt för Helsingborg och alla som vill något, säger Josefine Thorén, projektledare för Tillsammans, i ett pressutskick.

 

Bland gästerna återfinns artisten Navid Modiri, fristadskonstnären Abduljabbar Alsuhili, modeskaparen Jamila El-Hallah, estradpoeten EliSophie Andrée, samt grundaren av FreeZone Johanna Salama.

 

Evenemanget är det första av tre stora evenemang som kommer att arrangeras i Helsingborg under våren. Studieförbunden har gått tillsammans i det här projektet i syfte att främja demokrati, integration och mänskliga rättigheter.
 
- Studieförbunden är som en dold kraft som när de samarbetar kan åstadkomma fantastiska saker. Både tillsammans med varandra men framförallt med helsingborgarnas intressen i fokus. Vi vill skapa nya mötesplatser, ett nytt Helsingborg som alla är med och skapar, fortsätter Josefine Thorén, i samma pressutskick.

 

Talkshowen är mellan klockan 16 och 17.30. Det är gratis inträde, biljetter finns på http://helsingborg.ebiljett.nu/Home/tickets/18/False.

 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerad: 08. mars 2017 10:23
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lokala nyheter
från Lokaltidningen Helsingborg

Startsidan just nu