Medan du höll helg...

Av
Anders Bergquist

Anders G Bergquist

SYDSVERIGE. Rån och mordförsök. Som vanligt har helgen varit händelserik och Lokaltidningen hjälper dig att hänga med!
SÖNDAG:
23.24: Ett bråk mellan ungdomar på Högaborg i Helsingborg urartar i skottlossning. Minst fyra skarpa skott avlossas och polisen letar febrilt efter en gärningsperson.
22.18: En man rånas av två gärningspersoner i korsningen Jägersrovägen - Agnesfridsvägen. Han förs med ambulans till sjukhus.
14.20: Tre barn och två vuxna skadas då en personbil voltar på Kullabergsvägen i Höganäs kommun. Ingen är fastklämd och det är oklart hur svårt skadade de är.
02.28: En lägenhet på Guldsmedsgatan i Helsingborg utsätts för någon form av sprängattentat.
Något har detonerat, vilket lett till att en ruta krossats och fasaden skadats.
LÖRDAG:
20.31: När polisbilen signalerar försöker bilen framför smita. Det leder till en vansinnesfärd längs Sallerupsvägen i Malmö, där föraren bland annat kör mot rött och på cykelbanor. Till slut får polisen stopp på bilen och det visar sig att två kvinnor i 20-årsåldern och ett litet barn finns i bilen.
19.05: Flera polispatruller skickas till en gård på John Ericssons väg där ett större bråk pågår. Två personer grips för misshandel och ingen behöver ambulansvård.
11.58: Räddningstjänsten rycker ut till Bjärnum för en brinnande buske.
06.14: Polisen åker till Idaborgsgatan i Malmö, där en man i 55-årsåldern krossar rutor på en förskola med ett tillhygge. Brottet rubriceras som skadegörelse.
FREDAG:
23.39: Två bilar och en husvagn står i lågor på en rastplats i Årröd, längs väg 13 utanför Hörby. Det är oklart vad som orsakat branden.
 

Publicerad 22 May 2017 05:35