Väla köpcentrum.

Väla köpcentrum. Foto: Pressbild

Efterlysning: Väla söker efter försvunnen björn

Minstingen i björnfamilj saknas

VÄLA. Nu efterlyser Väla köpcentrum en kär familjemedlem. En av anläggningens björnar som ska vara med och välkomna de julhandlande kunderna har försvunnit – utan att ha lämnat ett enda spår efter sig.

Mitt i julruschen gjorde de anställda på Väla köpcentrum den överraskande upptäckten. En liten björnunge med napp, minstingen i en björnfamilj som samlats på en julyta på gamla torget på Väla, är sedan i måndags kväll helt borta.

Det är björnen liggande till vänster i bild som är försvunnen.

Det är björnen liggande till vänster i bild som är försvunnen. Foto: Pressbild

"Mitt i julruschen har vi gjort en förfärlig upptäckt. En av Välas nya vänner har försvunnit", skriver Välas marknadschef Ulrika Nordström i ett mejl till Lokaltidningen.

Det stora gosedjuret var innan det försvann samlat ihop med övriga björnfamiljen och på platsen finns även paketinslagning, julgran, tomten och en gigantisk paketstapel.

"Vi vädjar till allmänheten om hjälp för att återfå vår lilla björnunge. Har ni sett någon med en liten björn med napp", frågar hon och beskriver det försvunna mjukisdjuret som slumrande med napp, med brun päls och ljusbruna tassar.

Den som kan tänkas ha uppgifter om björnen kan höra av sig till: ulrika.nordstrom@skandiafastigheter.se

Publicerad 21 December 2017 13:27