Joel Sandborg, åter på Olympia.

Joel Sandborg, åter på Olympia. Foto: Midhat Kuduzovic/HIF

Han blir ny klubbdirektör i HIF

Värvar från Rögle BK

HELSINGBORG. Han har tidigare arbetat för Helsingborgs IF i tre olika omgångar och har erfarenheter från såväl Svenska Fotbollförbundet som Svensk Elitfotboll. Men senast har han arbetat som kommersiellt ansvarig i Rögle BK.

Men nu står det klart att Joel Sandborg återvänder till HIF. Han är signad som ny klubbdirektör och ersätter därmed på lång sikt Mats-Ola Schulze som inte kommer tillbaka till rollen efter sin sjukskrivning. Under hans frånvaro har Helena Wennerström de senaste månaderna innehaft rollerna som såväl tillförordnad klubbdirektör som marknadschef. Klubbordförande Krister Azelius berättar i ett pressmeddelande att hon även i fortsättningen kommer att ha en framträdande roll i klubben.

– Det är en fantastisk känsla att få vara en del av HIF igen. Jag har en lång historik i föreningen och att nu få äran att leda klubben som klubbdirektör gör mig både stolt och glad. Efter tre spännande år på Rögle BK och i ishockeyns värld ska det bli väldigt roligt att ta sig an uppdraget i Helsingborgs IF, säger Joel Sandborg i pressreleasen.

Publicerad 10 October 2018 09:12