Patricia Linder fick sig en ordentlig chock när hon såg paketet.

Patricia Linder fick sig en ordentlig chock när hon såg paketet. Foto: Privat

Skämskuddevarning när Patricia hämtade paket: "Fick skynda mig"

Systern hade skickat pinsamt paket på posten

HELSINGBORG.

När Patricia Linder hämtade ett paket på posten som hennes syster skickat till henne, hade hon nog behövt ha med sig en skämskudde.

Patricia Linder bor i Helsingborg men kommer ursprungligen från Motala. Där bor systern Jennifer kvar. Eftersom Patricia nyligen fyllde år och de inte hinner ses just nu så passade systern på att skicka henne ett paket med posten för att gratulera henne.

När hon fått sms-aviseringen om paketet och gick till Ica för att hämta ut det visste hon dock inte vem som hade skickat försändelsen.

Chocken var stor när hon såg vad som stod på paketet. Stora etiketter satt fastklistrade på paketet. Det stod: "caution, extreme dildos inside". På svenska: varning, extremt stora dildos inuti. För att ytterligare addera till skämsfaktorn hade systern tejpat på en annan etikett på vilken det stod att avsändaren var från "megadildo.com – när vanliga dildos inte räcker till".

... kom på att jag fortfarande står kvar i butiken med det här jäkla paketet i handen

Ganska snart såg hon att paketet var från hennes syster, eftersom försändelsen var paketerad med en särskild tejp som hon brukar använda.

– Man blev lite chockad. Min första tanke när jag såg att min syster hade skickat detta var "alltså ditt as...", säger Patricia Linder så här i efterhand.

Hörde personen i kassan din reaktion?

– Eventuellt gjorde hon det men hon reagerade inte utan höll masken väldigt bra tycker jag, säger hon med ett skratt.

– Jag tänkte att jag måste ringa min syster direkt. Och när jag ringde så kom jag på att jag fortfarande står kvar i butiken med det här jäkla paketet i handen.

Då fick du fart under fötterna?

– Ja, när jag kom på mig själv fick jag skynda mig iväg, säger hon.

Nu var det inga dildos i paketet, utan ett kilo godis och ett par trådlösa hörlurar.

Patricia lade dock ut en bild på paketet på Facebook, något som gav många reaktioner.

Har du planer på att hämnas tillbaka på sin syster?

– Ja, hon fyller år i januari så jag har definitivt tid att hitta på något. Det ska ju vara något som är minst lika hemskt för henne. Hon ska få lida…

Publicerad 18 March 2019 10:39