David Lindgren, Peter Johansson, Robert Rydberg och Bruno Mitsogiannis.

David Lindgren, Peter Johansson, Robert Rydberg och Bruno Mitsogiannis. Foto: Peter Knutson

Musikalnördar bjuder på rejäl kavalkad: "En fantastisk skattkista"

Showen Oh what a night! till Helsingborg nästa år

HELSINGBORG. Artisterna David Lindgren, Peter Johansson, Robert Rydberg och Bruno Mitsogiannis har var och en varit med i en mängd musikalshower genom åren. Jersey Boys, We Will Rock You, Saturday Night Fever, Grease, Rock of Ages och Mamma Mia! är ett axplock från deras CV:n.

Nu ska de plocka godbitarna från den långa raddan av musikaler de deltagit i och buta ihop dem till showen Oh what a night!

Showen beskrivs som en produktion i storformat med fullmatade nummer där dansare och musiker ska bjuda åskådarna på en maxad kväll i musikalens tecken.

Showen kommer till ett antal platser i Sverige framöver, och Helsingborg arena står värd för spektaklet den 7 mars 2020.

– Lägger vi ihop våra samtliga år av erfarenhet kring musikaler och showbiz blir det en fantastisk skattkista. Vi är musikalnördar som jobbat ihop i många produktioner – blandningen av musik, tillit och skratt gör att man vill fortsätta många år framåt, säger David Lindgren, Peter Johansson, Robert Rydberg och Bruno Mitsogiannis samstämmigt i ett pressmeddelande.

Publicerad 14 September 2019 00:00